Haha..

Hej gör inte så mycket! Imöra e de halloween får se om jag ska gå ut då men tror det. Ska jobba på söndagen men börjar halv tre så de e lugnt.

Idag har vi vart i nykroppa hela dan så de har vart lugnt.

Nu ska jag se på film och äta, borde egentligen plugga men men det orkar jag inte nu!

Hejhej

Tävling


Sofias Fashionroom har i samband med rosa bandet-kampanjen startat en tävling och lottar nu ut en rosa goodie-bag med lite smått och gott. För att vara med och tävla klicka här så kommer du direkt till tävlingen med mer information.
sofiasfashionroom.blogg.se

Yes


Hmm vad ska jag göra?

tjo..shopping?

Gick upp för nån timma sen. Sitter framför datan och äter frukost (två smörgåsar)! Idag ska jag kanske till Karlstad och handla. Vi får se när Mattias kommer hem från träingen om han ville åka iväg. Vi ska kolla på soffor då och sen så ska vi köpa en damsugare för den vi fick låna av hans föräldrar när våran gått sönder var ju inge bra alls. Dammet ligger ju kvar på golvet, så dålig sugförmåga!
Sen så ska jag köpa kläder =) =) Det roligaste! Nej men jag behöver faktiskt en vinterjacka, ett par varma tröjor, byxor, skor m.m  haha ja listan kan juh göras lång!

Nu ska jag göra mig iordning för han kommer nog hem snart!

Puzz

Mys kväll med chips och godis!

Har nyss ätit pizza, inte bra med skräpmat men gott var det =) Snart ska älskling och jag se på film!

Idag har vi vart i Nykroppa och badat bastu, det var varmt =) Konstigt om det inte var det i o försig, haha. Usch det har varit så kallt idag så då är ju bastu inget fel =) När det är sånt här väder längtar man bara till att åka iväg och shoppa en massa nya goa och varma kläder! Får se om jag kommer iväg nåt till Karlstad eller Örebro snart.

Skönt med höstlov nu men det går ju så fort. Vill ha lov längre ju =( Ser inte fram emot alla läxor och prov!

nepp nu säger vi så!

Puss hej


Sweety


Love you baby

Ja vad säger man =)



Ska gå och lägga mig nu, Mattias vaknade till och passade på att visa upp sin stora muskulösa arm, haha =)

...

And I'm grindin' till I'm tired
They say you ain't grindin' till you tired
So I'm grindin' with my eyes wide
Looking to find, a way through the day, a life of the night
Dear Lord you've done took so many of my people but I'm just wonderin' why
You haven't taken my life
Like what the he­­ll am I doing right?

Jag är trött!

Har vart en lugn dag idag, har städat och fixat här hemma. Nu på kvällen har jag vart på ljusparty hemma hos emelie.s.  Köpte en aromabrännare och smältljus till!
Känner mig lite trött och sliten nu vill gå och lägga mig men känner inte för det :(  Det är svårt iband juh!

Jag lyssnar på musik och äter godis nu, sen så kikar jag lite på facebook! Elina och Mattias sover.


Suck!



 


Sofie goes long her :)



Igår när vi skulle handla mat på konsum =) Helt plötsligt växte Sofies hår! Haha

Söndag

Har inte hunnit gjort någonting vettigt idag, har suttit vid datan hela morgonen. Har laddat upp bilder på facebook.

Elina har sovit i Nykroppa inatt, vi ska åka och hämta henne senare.

Igår skulle jag och Sofie ha solat, men va fan vi kunde ju inte komma in till solstudion. Mitt paserkort fungerade inte, men det måste vart nåt fel med hela låssystemet eftersom det var en annan också som försökte komma in men det funka inte heller. Så typiskt då gick vi till det andra solariumet brevid men där var det ju bara ett solarium som var okej de andra kunde man ju inte va i. Det fattades glas och i en annan fanns det ingen spärr som hållde solariumet uppe. Efter det gick vi upp till simhallen men det var ju såklart stängt! Filipstad i ett nötskal!

Japp men sen gick vi hem och lagade mat ( pannbiff, färskpotais och gräddfil med gräslök i) innan vi skjutsade hem Sofie. Sen var vi i Nykroppa och badade bastu =) Och efter det åkte vi till filipstad hem till Per och kollade på film =) 
Japp det var gårdagen!

Nu ska jag äta någonting...

/Kramis


Yes, internet funkar =)

Vårt internet har inte funkat på två dar, men nu helt plötsligt började det funka igen =)

Jahopp idag är det lördag får se vad jag ska hitta på idag, men just nu är Sofie här och vi sak gå en sväng med Elina över stan, och sen ska vi sola. Mamma får passa Elina då.

Älskar mitt hår nu när det är nyklippt, var ju hos frisören igår =) Jag sa till henne att hon fick göra lite som hon ville och det blev bra, hon färga hela håret mörktbrunt med svarta och guldiga slingor. Sen klippte hon av en bit av håret med var ju så slitet. Det känns jätte kort men är ändå ganska långt, det tar väl en stund innan jag vänjer mig!

Sen igår efter att jag klippt mig åkte jag, Mattias, mamma  och Elina till Therese och Celine. Vi åt tacos =) Det var jätte trevligt =)   Carina kom upp en sväng sen också. Elina och Celine lekte som bara den, haha =) 

Sen efter det var vi hemma runt tio och då kollade vi på film med Per och Syrran var med också. Blev rätt så sent isäng för filmen drog ut så på tiden efter som vi var tvungna att pausa hela tiden när Elina vaknade och skrek =( fick somna henne flera gånger.

Japp men nu måste vi gå!

Puss hejdå!

Öppet hus

Hej sitter i klassrummet och har nyss gjort prov, det gick bra fast jag inte hade tränat så mycket! Just nu håller vi på att registrera färdigt vårat uf företag, Ess UF. Det går sådär, sidan krånglar hela tiden och det går inte att ändra!

Jag är så hungrig, köper nog pizza ikväll =) Orkar inte fixa i ordning nån mat när jag kommer hem vid 8. 

Nu måste jag gå och titta en sväng på Rolfs dator, kanske det funkar där, att ändra företaget?

puss hej

....skollivet....

Sitter i datarummet. Börjar lektionen 12.40. Vi ska ha svenska fast lärararen är sjuk, men vi måste ha lektion ändå! Jag kunde ha gått hem annars redan kl 11 och sen börjat vid två igen.

Ikväll har vi öppet hus som börjar kl 5. Då ska vi göra vårat prov i organisations och ledarskap. Vi skulle ha gjort det på den lektionen vi hade nyss men jag fråga om vi fick göra det ikväll eftersom ingen av oss hade tränat så mycket på det. Då fick vi lektionen till att läsa på istället =)

Ikväll kommer jag väl inte hem förens efter kl 8, när öppet hus är slut! Men vi får ju ledigt imorgon så det gör ingenting.
Passar bra med ledigt eftersom jag ska klippa mig imorgon =)




/Susanne

Måste plugga

Nu ska jag sätta igång och plugga =( usch
Imorgon har jag Organisations och ledarskapsprov! Sen så ska vi lämna in Pm till svenskan inför nationella muntligaredovisningen. Sen har jag en massa rester kvar att göra med, faan!

Jaja snart e de lov, haha


Klippning+färg/slingor!

Beställde nyss tid hos Kristin =) hihi vad bra fick tid redan på fredag! Ska bli så skönt att klippa håret nu eftersom det är så slitet. Men kommer inte klippa mycket vill fortfarande ha långt! Ett par centimeter räcker, haha =) Sen så vill jag färga håret också eller ljusa opp det, har inte bestämt mig, men tippar på att det bli slingor =) är ju så feg när det gäller håret =) Ja vi får se vad det blir.

Blondin kanske? Haha nej inte så ljust. Fast skulle faktiskt vilja ha lite ljusare än vad jag har nu iaf.

Gjorde denna i på veckorevyn =) Mitt ansikte är så suddigt och i annan ton eftersom det är taget med webcam =)





Puss från mig!

Skola/jobb/liv

Har nyss ätit lunch. Sitter i datarummet.


Igår kväll kollade vi på "Shutter" ( tror det stavades så). Jag fick hem den filmen på posten igår, vann den ur veckorevyn =) Den var helt okej, lite små läskig ibland. Kul när man vinner saker tycker jag =)

Glömde att boka tid till frisören igår så ska göra det idag. Jag måste också ringa och boka körlektioner och uppkörning. Så att jag kan ta det där körkortet nån gång, men finns inga tider förens i Januari så får vänta tills dess änså =(

Idag är jag så sugen på att dra till Karlstad och shoppa, men jag hinner tyvärr inte =( Försökte få med mig Sofie men hon skulle ju träna med en instruktör på gymmet idag! Men men kanske åker på fredag istället då är jag ju faktiskt ledig från skolan. Sen börjar höstlovet v.44 gud va skönt det ska bli! Får se om vi åker nånstan men tror inte det just nu. Synd men får ta det nån annan gång.

Jahopp nu ringde det från jobbet, hon fråga om jag kunde jobba imorgon kväll men det kan jag inte för vi har öppet hus då med skolan. Men jag fråga om hon hade nåt annat nästa vecka eftersom vi har lov, och då fick jag två dagar iaf =) Vad bra men hade velat jobba lite mer! Kanske dyker upp nåt mer.

Hej så länge/ puss


skola

Sitter i skolan, har nyss ätit. Strax ska jag ha matte C, usch! 

Imorse orkade jag inte gå iväg till den första lektionen, var så trött. Det blev så sent igår, vi la oss runt 03.00. Filmen var rätt så bra tyckte jag "Undebar och älskad av alla", men tyckte slutet var lite löjligt.

Just nu vill jag bara hem och duscha och göra mig i ordning. Ska beställa klipptid idag om jag hinner, ska nog färga håret med på samma gång.

Ska kolla runt lite på internet innan jag börjar!

/Susanne


Filmdax

Sitter inne en sväng och kikar på facebook, ska strax se en film med älskling =) Det blir "Underbar och älskad av alla" Är lite sent men känner inte för att lägga mig än.

Idag hade jag ju vår grupp muntlig redovisning, det gick bra fast jag inte hade böcker eller papper med mig =)

Sen så har jag träffat Therese och Celine idag också, var kul =) Vi var hemma hos mig och fikade.

Nu ska jag kika filmen =)



*I love these babies*

En dag ska jag åka till Australien och klappa en =) haha

Puss


Fan

Om tio minuter ska vi ha muntlig grupparbete-redovisning i Turism, men jag har inte mina papper eller böcker! Har inte kunnat tränat på hela helgen för att jag trodde jag hade böckerna i skolan, men nu när jag kom till mitt skåp låg de ej där! Blir så irreterad för har ingen aning om vart de kan vara..hhhmm. Men det löser sig =)

Slutar 3 idag och det första jag ska göra då är att äta mat! Är så hungrig, har inte ätit någonting idag. Ska kanske träffa Therese idag också, får se om hon kunde. Annars ska jag bara ta det lugnt med Elina =)

Men nu måste jag dra.



puss hej


Vanlig dag

Idag har det vart en lugn dag, fick sova ut inatt eftersom Elina var i Nykroppa. Har inte gjort så värst mycket idag förutom att vi var ute en sväng och gick med Pers hund. En sån där liten gullig hund =)  Sen så har jag städat som vanligt och inte gjort så mycket mer.

Strax ska jag och Mattias iväg till Per och kolla på film =) Får se vad det blir för film.

Egentligen behöver jag plugga men orkar inte, så får försöka göra det imorgon istället!

Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen :)


puss


Lugnt..

Sitter här vid datan och tar det lugnt, både Mattias och Elina sover =) Har total damtorkat nästan hela lägeneheten idag och fixat om lite i fönstren och bokhyllan. =) Sen har jag sett om mina blommor ( vilket behövdes) vet inte vad jag gör men de ser förjävliga ut, eller jo jag vet vad jag gör, jag glömmer att vattna dom =) haha men en blomma som jag har har faktist växt jätte mycket och är jätte fin. Sen har vi en sån där stor blomma som står på golvet, yukkapalm haha eller vad dom heter =) men iaf på den vissnar bladen hela tiden fastän jag vattnat den, så jag har kommit fram till att jag vattnar den för ofta! Så det är lite knepigt, är ju ingen blomexpert. Men nu är iaf mina blommor i bra skick efter att jag har klippt och rensat bort vissna blad m.m.

Ska snart gå och lägga mig, har inga letioner i morgon så jag får sovmorgon =) eller nej just det Elina ska ju till dagis kvart i 8 =/ hhm ja då blev det ingen sovmorgon, men men är rätt så skönt att vakna i tid! Ska jobba sen kl 14.30 så då e de ju skönt att man vart vaken en tid innan.




Usch hatar våran soffa! Fattar inte hur svårt det är för oss att hitta en soffa, vi vill ha en stor divan soffa i typ mörkgrått tyg, men har ännu inte hittat den perfekta soffan =( Men nu till veckan hoppas jag vi kan åka iväg till Karlstad eller Örebro och titta på olika soffor.  Vi kanske får ge upp och inte vara så kräsna och köpa en soffa som är okej istället =)
Det ska vara fyra blå lampor i fönstret  men en lampa är inte ikopplad, det var nån konstig kontakt som inte passade. Ska fixa det snart! 

Nu ska jag kika facebook en sväng innan jag lägger mig!

Puss godnatt hej


Jobb

Ringde precis från jobbet o fråga om jag ville jobba imorrn kväll. Kul med jobb fast hade vart så skönt att vara ledig med =/ men men.

Puss

Hemma

Kom hem för en stund sen efter att ha gått till skolan för att ha lektion kl 10.00 men lektionen var inställd så nu börjar jag inte förens tjugo i ett. Elina är ledig idag från dagis, (hon går tre dagar i veckan: mån, ons, fre) så nu får jag gosa en stund med henne innan jag ska iväg igen :)

Jag är så hungrig så måste ta något att äta också!



Måste komma igång med träningen nu! Eller hur Sofie?





Puss Susanne Johansson

Trött- godnatt

Är dax för mig att gå och lägga mig, väntar bara på att Mattias ska sluta prata i telefonen.

Idag har jag städat och fixat här hemma, nåt plugga blev det inte av  =/ men men jag dör inte för det, snarare tvärtom! 
Gud va skönt att jag har sovmorgon i morn tills kl 10.00 :) Har ingen filosofi så...

Min lilla älslingsflicka har varit så snäll idag och har till och med hjälpt till att diska :)  Älskar henne så mycket, önskar bara att jag hade mer tid för henne, <därför  ser jag fram emot lovet nu. Men troligen om vi inte åker utomlands så kommer jag nog jobba, och det är ju lite trist men man måste ju ha pengar! Men jag hoppas att vi åker iväg för Elina vill verkligen det hon pratar hela tiden om att "flyga flygplan och äta glass i solen och såklart köpa en massa paket med sig hem" :) Hehe


ÄLSKAR DEN HÄR BRUDEN! =)

Ess UF


Boring

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, religion.

Har haft fullt upp som vanligt de senaste dagarna, jag håller fortfarande på med mitt filosofiarbete *tjatigt, Ja* och det går inget bra. Kommer inget längre än det jag har gjort nu! Har bara två lektioner till i den kursen o sen är den slut så måste lämna in snart om jag ska få godkänt i den kursen!

Ja ja annars har jag skaffat facebook så om jag är inloggad nån stans så är det väl där förtillfället. Sitter inte inne så värst mycket vid datan men om man får en stund över så.

Just nu längtar jag bara till att resa bort här ifrån, till värmen :) Skulle vara så otroligt skönt men det är så svårt att hitta resor nu till ett bra pris =/

Sen idag har jag registrerat vårat UF företag med, vilket jag är chef för :) Ess UF heter det :) det står för Eddie, Susanne och Sofia, första bokstaven i vårt namn. Vi ska sälja personliga almanackor, kortlekar, vykort m.m


Japp men nu börjar jag



Puss hej





Segt

Har haft mycket för mig nu så har knappt haft tid att sitta vid datan. Det är så mycket att göra i skolan. Idag gjorde jag ett prov i marknadsföring det gick bra. Men bara för att jag igår var tvungen att träna till det provet fick jag lov att strunta i min fördjupningsuppgift i filosofi! Den skulle ha varit inlämnad idag men jag har knappt börjat, usch så får försöka göra den i helgen.

I tisdags var vi föresten i gustavsvik det var jag, Mattias, Jonte, Sofie och Elina. Det var inga andra där en vi så vi hade hela badet för oss själva :) Perfekt!

Just nu ligger min lilla gosunge Elina och sover middag :) Vaknar nog aldeles strax så ska försöka göra iordning lite mat till oss.




Tråk

Just nu har jag filosofi, är så tråkigt vet inte hur jag ska börja på mitt arbete om sanning och sanning enligt platon? Det är alltid så svårt att komma igång.
Imorse när jag vakna var jag så trött att jag knappt orkade upp. Sofie sov över inatt igen, så det blev sent. Vi kollade på film men den stängde av sig efter halva filmen som sist när vi kollade. Dålig kvalitet på dom brännskivorna.
Japp idag har jag träningsvärk med för i går var vi och tränade, vi hängde med Mattias och Per. Var rätt så jobbigt men skönt ändå efter att man tränat. Sofie och jag ska köpa gymkort nu så vi kommer igång.

Nu ska jag försöka skriva lite på mitt arbete!



Mätta och trötta

Det var gott med tacos:) Nu ska vi strax sova.

Har lagt upp våran restform uppblåsbara säng, som Sofie ska sova i. Lite bättre än att sova i våran lilla obekväma soffa.
Har fortfarande inte hittat någon soffa som jag gillar så får stå ut med våran gröna skinnsoffa :(

Skulle ha pluggat idag men det blev det inget med!

En ny dag imorgon, kanske man hinner göra något då.



Innan vi börjat äta..



Så här viker jag min taco, jag rullar ihop den :) Intressant ja jag vet!

Tacos

Hej, är hemma i lägenheten med syrran :) Vi ska strax göra iordning lite tacos och kolla på någon film.
Vi var och sola idag, var ju jätte fräscht och fint där. Nu är jag helt fräkning i ansiktet, haha men det brukar alltid försvinna efter nån dag.

Sofie och jag har suttit och kollat på youtube, på en massa roliga klipp :) Finns så mycket sjukt och kul.

'
Ja vad ska man säga :) Lördagkväll helt osminkade och trötta :)






Nu måste jag gå och hjälpa syrran, hon tjatar ihälj sig på att hon inte kan steka köttfärs,, hhhm ja? Får väl gå och hjälpa henne då!

Puss puss

Godmorgon

Gick upp vid 10.30, har precis ätit frukost: Vaniljyogurt och musli, och ägg. Ville ha jucie till men det hade vi inte hemma :(
Egentligen skulle jag ha gått upp vid 8.00 för då vaknade Elina, men jag var så trött att jag var tvungen att sova lite till. Fast Elina kom och störde mig hela tiden så den sömnen kunde jag lika gärna skippat. Stackarn hon satt själv och
kollade på bolibompa sen så målade hon en massa teckningar!

Så  sööt.




Utomlands *vill Susanne Johansson nu*



Nu vill jag åka utomlands! Hoppas det blir nu till höstlovet, fundera på Grekland eller Bulgarien? Thailand skulle va underbart men dit ska vi inte åka nu för då ska man va där minst två veckor tycker jag. Blir så stressigt om man bara ska va där en vecka. Det får bli sen när jag gått ut skolan :)

Hemma

Nu är jag hemma. Elina sover och jag sitter vid datan.

Blev ingen solning idag, Sofie ----> Svikare
Haha nej då. Får se om vi solar imorn istället annars går jag dit själv.

Har huvudvärk just nu, usch

Vet inte vad jag ska hitta på, vill göra något men vet inte vad?

Idag hade vi betygssnack på filosofin, vet inte riktigt vad han mena egentligen, alltså vilket betyg jag hade? Men men filosofi är filosofi :)



Hej

Sitter i skolan och väntar på att jag ska sluta, ska prata med Torbjörn innan.

Förut hade jag körlektion.. ja det gick väl bra men var väldigt okoncentrerad och har väldigt mycket att öva på känner jag. Idag fick jag stanna och starta i backe.

Äntligen har jag gjort mitt prov i organisation och ledarskap :) det gick bra! Så nu är ett prov gjort men har tre till att göra, så det blir att plugga i helgen :(

Ska sola idag på det nya stället, ska försöka få med mig Sofie. Då kan vi gå på stan en sväng efter :)


Chinchilla baby



Har inte börjat plugga än, finns så mycket annat kul att göra :)

Prata med syrran Frida nyss, hon bor och pluggar i stockholm nu :)  Hon berätta att hennes gulliga chinchilla Molly har fått en bäbis :) gud så sött! Fast hon har inte sett den för den bor hos pappa nu :( Frida kommer kanske hem nästa vecka så vi  får se vem som hinner se den först :)
.
Nej nu måste jag börja plugga!!! Skärpning!

Skönt!

Känns så bra jag skrev nyss färdigt mitt arbete i filiosofi, om ett idealsamhälle. Det skulle ha varit inlämnat i måndags
:( men men nu är det klart, blev 2 och en halv sida text.

Men har mycket mer att göra, inte slut än inte :( ska göra mitt prov imorn, ja det som jag skulle gjort idag *host* ja det blev inte att jag hann plugga nåt igår eftersom vi fick besök och sen skulle vi storhandla mat. Blev lite sent, somande på boken när jag skulle plugga. Är så svårt och plugga när man har barn med, får liksom aldrig en lugn stund :) Men idag är Elina i Nykroppa så jag kan få lite gjort.
Men skönt att ett arbete är avklarat iallefall :)

Ska jämt äta lite innan jag sätter igång och plugga!

Gud måste beställa tid för klippning och färgning med, men har inte bestämt hur jag vill ha det. ??? Ja vi får se. Imorrn ska jag nog sola solarium på det nyöppnade stället, är ju gratis med så man kan ju passa på och se om det är bra :)

Puss S

Plugga

Idag har jag vart i skolan, kom hem nyss. Upptäckte att jag har ännu mer arbete att göra, ligger efter med en massa nu :(  Så idag ska jag plugga för att komma ikapp lite, ska göra ett prov i morgon som jag missat, organisations och ledarskap.

Idag hade jag körlektion också :) Det gick bra förutom att jag kom tio minuter försent eftersom jag hade fått för mig att jag hade tid på eftermiddan men det var på förmiddan 9.20. Han ringde till mig och frågade vart jag var, hhm pinsamt!
Min kalender där tiden stod uppskriven låg i mitt skåp. Jag låste ju in min nyckel i skåpet förra veckan och sen dess har jag varken haft väska, kalender, pass, plånbok m.m. Jag har försökt fått tag på vaktmästaren men han va aldrig där när jag kom dit. Men idag gick jag upp till expedition och bad de ringa till han. Fem minuter senare var han där och knipsade upp mitt skåp :) Äntligen känns så skönt att ha alla grejer nu.

Slutade en timme tidigare idag för våran lärare var inte här så hade ingen filiosofi.

Ja men idag ska jag som sagt plugga men först ska vi handla mat och grejer, måste fixa lite annat smått med innan.

RSS 2.0