Städ mani!



Oj vad jag har städat och tvättat idag :) Har tvättat en massa kläder och har också tvättat mattor för första gången i en matttvätt, mamma var med och hjälpte mig men det tog en bra stund innan vi kom på hur den där maskinen fungerade :) Innan vi kom på det höll vi nästan på att bränna upp mattorna :) *hade lite för hög värme*, men allt gick bra ändå tillslut :)
Men gud vad mycket färg det var i mattorna, vattnet var färgat helt blått när det sköljdes bort. Alla mattor jag tvättade var blåa utan en matta som var röd och vit. Den mattan blev såklart blå där den var vit men det gjorde ingenting den blev till och med snyggare med blått till det röda :)

Efter allt tvättande gick vi upp till oss och jag fortsatte att städa köket + all disk. Mattias lagade mat samtidigt, det blev hans goda spagetti o köttfärssås :) Älskar den! Sen idag har jag fortsatt att städa, jag har rensat garderoberna i hallen, damsugit, rensat gamla tidningar, reklam m.m under vårat soffbord. Sen har det varit en massa annat småplock med så har inte gjort nåt annat än o städa idag.

Igår var ju min älskade Sofie här, gullungen beställde pizza till oss, en maffia, en cappriososa och en bussola :) Var grymt gott kollade på en film samtidigt som hette "the happening" men fan den tog slut mitt i filmen så fick inte se klart den :( Var väl dålig kvalite på brännskivan kanske, vet ej är inte våra filmer.

Japp sen slockna vi rätt så sent och stackars Sofie gick upp vid 6 eftersom hon skulle med 7 bussen till Kristinehamn. Jag skulle ju med gott upp men var för trött så vaknade inte förens vid 8.30. Det blev ingen skola för min del idag, men var tur det annars hade jag inte hunnit städa idag, är så fint här hemma nu :) Jag älskar när det är rent och välstädat, jag klarar inte av när det är stökigt jag känner mig så himla stressad då.

Vi har precis lagt Elina så nu ska jag och älskling kolla på film. Är så hungrig också ska se om det finns nåt gott att äta innan filmen.


Puss S

Pucko

Fan va trött jag blir på en viss person! Orkar inte med dig just nu!

Jaa..

Men varför är det så svårt att gå ifrån datorn ibland? Jag skulle ju städa innan Sofie kom hit men har fortfarande inte börjat! Sofie är här om 20 min så får försöka pallra mig upp ur stolen :)

Glass


Lugnt? Ja eller hur?!

Jaha då har man jobbat klart de fyra dagarna jag fick :) Har gått upp tidigt nu tre dar i sträck då jobbet börjat vid 7. Men gillar ändå att jobba dagar istället för kvällar eftersom när man jobbat klart vid fyra har man resten av dagen kvar sen. Börjar jag halv tre känns det som jag inte hinner påbörja nånting den dagen det blir så stressigt när man vet att man snart ska iväg, och sen när man slutar vid nio är det inte många timmar kvar innan man ska lägga sig igen. Så dagar är bäst tycker jag. Känns skönt att ha jobbbat klart men ändå tråkigt, tjänar ju pengar samtidigt som jag trivs på jobbet. Kan ju inte jobba för mycket nu heller när jag har studiemedel, måste tänka på det vore inge kul obetala tillbaka pengar :(  Imorgon e det skola känns som en evighet sen jag var där, förra veckan missade jag ons-fre och idag har vi haft studiedag så det var ett tag sen. Ligger efter med hur mycket som hellst nu, vet inte hur jag ska komma ikapp
:( Men men får försöka!

Snart ska min gosesyster komma hit :) Mattias hämtar henne hit så hon ska sova över här. Får se om det blir pizza? Så får hon som hon vill , hhaha :) Har ju fått flera nya filmer också så ska väl kolla på nån av dem.

Ska hinna städa lite här hemma också innan, behövs verkligen efter att inte haft damsugare på länge( den gick sönder) så idag ska jag damsuga hela lägenheten!

PUSS <3



Jobb, jobb, jobb!

Har bara varit hemma idag, mest suttit framför datan. I morse ringde de från jobbet o fråga om jag kunde jobba fre (idag), lör, sön och mån. Jag tackade ja, så ska snart iväg och jobba! Då har jag totalt jobbat fem dar den här månaden är ju inte så mycket men det blir extra pengar förutom mitt studiestöd :)

Jag måste städa också innan jobbet så måste sätta igång redan nu!

Puss hej


Elina :)


Elina och jag


Pluggar

Håller på och läser på prov som jag har imorgon, Organisations och ledarskap. Har ingen lust :(
E själv hemma, Älskling o Elina är i Nykroppa.


FAN

Ååh jag blir så förbannad, jag låste in min nyckel i skåpet! Jag har ingen extranyckel heller. Fick lov o gå till vaktmästaren så att han kunde knipsa bort låset men han var inte där. Har matte 12.15 men har inga böcker nu, så himla typiskt när jag redan har missat fem mattelektioner och ligger långt efter. Får väl låna en bok men har ingen aning om vart jag är i boken så det blir väl o chansa.

Jag är så trött på skolan nu, jag har två ekonomiprov kvar som jag har missat, sen så har vi ett nytt ekonomiprov den här veckan. Och veckan efter det har vi muntligt prov i ekonomi. Det är olika ekonomiämnen vi läser och vi har ett prov varje vecka. Det finns ingen tid till vila mellan dom inte :)

Jaja nu har jag klagat lite iallfall.

Ska kika runt lite på internet nu innan lektionen börjar :)

Mys..

Hej hej... nu ska jag och älskling se på film, Wanted med Angelina Jolie. Hoppas den är bra men har hört att den ska va det =)

Blev inget Örebro idag, vi kom fram till att vi vill ha en mörkare soffa än den. Soffan var fin och så och inte dyr heller, tyget var ljusgrått men när man har barn är det bättre att ha lite mörkare. Men men jag får kolla vidare för jag hatar våran soffa som vi har nu, den är så obekväm att sitta i för ryggstödet är så högt att man får nackspärr när man suttit i den för länge :) Sen så e det en skinnsoffa vilket inte är kul på vintern när det blir svinkallt ute! Då känns det som att sätta sig på ren is..

Ja men nu ska jag gå o lägga mig iallafall i våran soffa :P Ska ät ostbågar och dricka trocadero :P

puss hejdå

Elina åker karusell


Måndag...

Jag har långrast idag så sitter hemma o tar det lugnt. Har haft filiosofi nu på morgonen. Imorse försov vi oss lite vaknade tjugo i 8 och Elina börjar dagis 8.45 så det vart lite bråttom. Det tar ju sin lilla tid också o klä på Elina fast idag var hon rätt så snabb ändå, hon var jätte glad när hon vaknade. Kom till dagis vid tio över åtta ungefär och det är då jag börjar :) Men hade skuts idag så jag var vid klassrummet vid kvartöver, då blev det bara fem minuter sent.

Jo igår var jag på jobbet. Det gick bra allt var så lugnt. Fick sluta lite tidigare typ vid 20.40, gud va bra tänkte jag då hinner jag gå hem o duscha o så innan mattias kommer hem han hade vart i Nykroppa o kom hem efter halv 10. Men dum som jag är hade jag glömt nyckeln till lägenheten så jag kom inte in..hhmm så jag fick sitta i trappuppgången o vänta tills Mattias kom hem. Det var jävligt onödigt, jag brukar aldrig glömma nyckeln så det var så irriterande.
Sen så kolla vi på filmen Welcome home Roscoe Jenkins, den var skum men ändå rolig.

Jag är så hungrig men det finns ingen frukost :( Jag vill ha sånt där gott grovt bröd med frön i typ som rutor.. Måste åka till affären o inhandla lite mat både frukost och middagsmat. Men Mattias ligger o sover han vägrar att gå upp :( så det verkar inte bli nån frukost än på ett tag. Skulle ju ioförsig kunna gå men det är så kallt ute och sen så behöver vi handla rätt så mycket med. Då är det bättre o vänta tills han går upp så kan vi åka dit med bilen.

Jag längtar så tills jag själv får körkort, har ju bara uppkörningen kvar nu :) Har bokat tre körlektioner nu i början av oktober och sen ska jag boka några fler innan jag kör upp. Har fem gratis lektioner från skolan men kan nog behöva ett par till. Jag vill så gärna ha körkort nu innan snön kommer är ju så träligt o va ute o gå i slaskväder.

12.20 har jag lektion igen, då har jag Turism. Den lektionen slutar inte förens 15.20 men vi slutar oftast 15.00.

Igår hitta jag en soffa på blocket en divan som vi vill ha, ska kanske åka till örebro sen o titta på den. Måste köpa en ny damsugare också för våran förra exploderade eller den small till och det blixtrade runt den =/

Nu ska jag försöka väcka trötter! Vill ha frukost! :)

Puss S


Seg

Gick upp aldeles nyss, känner mig helt seg i kroppen (Elina har sovit hos farmor och farfar). Hatar att gå upp sent det känns som hela dan försvinner. Idag ska jag jobba också, halv tre börjar jag o slutar nio.

Igår var jag mest hemma med Elina, vi lekte o dansade till musiken från z tv. Spelade in Elina när hon står och dansar, hon e så duktig :) Hon lärde sig o säga "shake your body" när hon var 1-1,5 år gammal haha.. Hon e så goo :)
Sen när vi dansat klart åket vi till Storforsmarken. Vi gick runt o titta lite men fanns inget vettigt att köpa, det enda jag köpte var en munk med choklad o kokos på som var grymt god. Mattias köpte godis till oss :)
Sen så åkte Elina karusell det var ju mest därför vi åkte dit. Hon hann bara åka två karuseller för dom hållde på o plocka ner. Sen åkte vi en sväng till Nykroppa hem till svärföräldrarna. Kollade på en svart skinnsoffa som min mamma har fått nu, den var fin. Mamma blev nöjd fick den hemkörd igår :) 

Tror jag ska ha på mig ett par av mina nya arbetskläder idag, beställde en vit och en blå dress. Fast de var lite stora iallefall toppen. Men ska ju bara synas på jobbet så vem bryr sig :) Vårdbiträde är inte direkt det yrket man klär upp sig eller gör sig i ordning :(
Skulle vilja ha ett jobb där man kunde ha sina vanliga kläder på sig tex i en klädbutik som säljer fina kläder som man samtidigt får låna under dagen och ha på sig när man jobbar :) Det vore kul.

Men nu ska jag äta frukost o sen in i duschen innan jobbet börjar!
Puss hej

lång rast

Har håltimma just nu, börjar vid halv 2. Jag tänkte jag skulle städa lite grann ( är hemma) men jag orkar inte just nu så sitter framför datan istället.



UF

Idag har jag varit på UF kick off i Karlstad på nöjesfabriken. Vi som ska öppna företag i våran klass alltså vi som läsr ekonomi åkte dit tillsammas. Var rätt så mycket folk o sen va ju han Sean Atci där o pratade, tyckte han var rätt rolig men det verka inte de andra i klassen tycka, Haha :) Vi fick gratis fika där med, festis, frukt o negerboll!

Efter det så drog vi till Bergvik, gick o kika lite i affärerna men det va gör tråkigt eftersom jag inte hade med mig nå pengar o handla för. Och varför är det alltid så att när man inte har med sig pengar då hittar man allt man vill ha o köpa? Så typiskt! E riktigt sugen på o dra till Karlstad nån dag nu framöver o shoppa en massa nya kläder, sen så vill jag ha ett par nya stövlar med...funderar på ett par beiga. Sen vill jag ha en ny jacka :) Ja jag kan rabla upp hur mycket som hellst jag vill ha men stannar nog där :)

Oki läste nyss en blogg skriven av en 17 årig trebarnsmamma! Ja trebarnsmamma. Jag hajade till lite först när jag såg hennes blogg, Hon var 15 första gången hon blev gravid och 16 andra gången då hon fick tvillingar.
Jag är ju själv en ung mamma så ska väl inte säga nåt om det. Efter att ha läst hennes blogg upptäcker man att hon är en bra mamma som bryr sig om sina barn och allt verkar ha gått jätte bra för henne. Vilket jag tycker är det viktigaste så länge barnen mår bra, det finns ju så många  föräldrar som har åldern inne men ändå är helt olämpliga som föräldrar.

Jag var 17 och ett halvt när jag fick barn. Jag tycker det var ungt men för mig har det funkat jätte bra och jag ångrar mig inte att jag blev mamma så tidigt. Idag är jag 20 och min dotter har nyss fyllt tre år :) Jag älskar henne mer än nåt annat i världen. Vi vill också väldigt gärna ge henne ett syskon och har funderat på det ett tag men jag känner att jag vill vänta. Även fast om jag blir gravid nu så hinner jag ta studenten men jag vill inte ha allt så tätt inpå. Jag vill ta studenten och jobba ett tag och känna efter vad jag vill göra sen. Sen har jag inte bestämt mig än om jag ska läsa vidare direkt eller om jag ska vänta med det. Så det är aldeles för många frågetecken som gör det svårt för mig att skaffa barn just nu. Men jag ser fram emot o vara gravid sen när jag väl blir det  för det är så mysigt att vara gravid.


Idag skickade jag in studieförsäkran till csn så det är äntligen fixat. Bara att vänta på pengarna :)

Men nu väntar jag på att top model ska börja :)



Ha det så bra.. Puss Puss

Utkast: Nyss damp ...

Nyss damp den nya skolkatalogen ner i brevlådan, kul o se hur alla ser ut :)

Men får kika mer i den sen för nu ska jag göra mig i ordning o gå iväg o hämta Elina, Hon ska till tandläkaren :) Hon väntar spänt på o få gå dit :) så jag får väl hoppas att hon inte har några hål, men så mycket godis som hon får så är det nog inte konstigt...hhhm  


Trött




Godmorgon, jag kom nyss hem har vart o lämnat Elina på dagis. Var uppe till skolan en sväng med o hämta en massa böcker! Jag ligger efter med så mycket nu, elina blev ju sjuk så har varit tvungen o stanna hemma med henne.

Så idag tänkte jag se till o få lite gjort, jag va uppe till min lärare Rolf o fråga om det var okej att jag kunde jobba hemma, å de fick jag!

Men det är ju det där med o sätta igång också, haha måste ju tvinga mig själv nästan. Känns som jag spyr på allt vad böcker och skolarbete heter.. jag vill ha bra betyg men känns inte som jag orkar nu.

Det har gått väldigt bra annars i gymnasiet med betygen eftersom jag har velat haft höga betyg har jag kunnat få det, jag är ingen pluggmänniska egentligen men jag gör det för jag vill kunna komma in på vilken utbildning som helst sen, och så vill jag ju ha ett bra jobb.

Jag tänker mer på det än vad jag gjorde förut, så eftersom jag har gått om två år så är det ju onödigt om jag bara ska gå i skolan för sakens skull, då kunde jag ju lika gärna ha börjat jobba istället. Så därför känns det lika bra o försöka få bra betyg när man ändå går i skolan. 

Men faan va tråkigt det är ibland, men skolan är kul med på ett sätt. Känns ändå helt okej att gå kvar iskolan fastän jag skulle tatt studenten för två år sen *snyft* 

Så när jag tar studenten kommer jag vara överlycklig, då kan jag ägna mig mer tid åt Elina min gullunge :)
 

kOALA



Me LoVE Koalas

HAHA

Ja vi får väl se om jag lyckas hålla den här uppdaterad.

Jag klarade iaf teoriprovet, gud så skönt:) fick 58 poäng! Gjorde samtidigt som syrran o slog henne me en poäng :)  nåja vi klarat allefall.
Grattis till oss!!

Sen gjorde vi halkbanan ihop med, oja vilken upplevelse. Spelar ingen roll vem man pratar med så säger den att halkbanan är så rolig o du kan inte kugga på den, jo tack med dom orden och förväntningarna så bokade vi ju privat, eftersom det är ju såå lätt. JAg har typ inte kört mycket bil alls men jag kan ju köra hyfsat men va faan när vi kom dit o skulle köra blev jag så nervös så jag fick motorstopp hela tiden, HAHAH. Men jag klarade iaf halkbanan :) Vi på marken i brekdance

Marken va regning usch, men hade kul ändå med min gossyster.
Här sitter vi i break dance... oo fy fan va hemskt efter den bilden fick jag en oönskad puss av en konstig kille. Hhmm säger inget mer!!!


JA livet rullar på som vanligt, skola, dagis o vanliga vardagsrutiner... fy vad trött man
 blir ibland på allt. Men deppar inte för det :)

Måste ta tag med höst träningen nu också ska köpa gymkort, om jag orkar :) men men jag får tvinga mig själv, jag kan behöva lite muskler..


RSS 2.0