Fredag 20/3 Karlstad med Sofie

Var i karlstad i fredags med Sofie. Vi åkte med min bil. Vi kollade efter balklänningar och jag kollade även efter studentklänning. Dagen blev lyckad eftersom Sofie hittade sin balklänning och jag hittade min studentklännig. Fast hittade tyvärr ingen balklänning den här gången. Så hilma typiskt för jag hittade två stycken som jag hade kunnat tänka mig men den ena var för stor och den andra var för lite, dragkedjan gick inte igen i ryggen. Men men jag ger inte upp kommer nog att hitta någon tillslut. Det är bara det att tiden drar iväg!

Köpte lite annat med: ett linne från h&m, ett långt linne från Gina tricåt,  två t-shirt från Gina tricåt, kort svart jacka från h&m , två jeansleggins i olika färger från bikbok.

Min studentklänning är från Vila.






Sofie köpte denna fina =)





Den svarta jackan köpte jag.



Här är då min studentklänning, enkel men det e så jag vill ha den =)




Ja det var lite granna under den dagen =)

Hejs!!

Motivation??

Har ingen lust med något just nu. Iallafall inget av det där tråkiga som ingår ilivet. Det jag menar med trågigt just nu är skolan. Jag har ingen ork/tid/lust att ens lyfta ett finger för skolarbete. Jag ligger efter hur mycket som hellst och gör ingenting för att komma ikapp.

Vill göra så mycket annat roligt istället!  Igår var vi i Grebbestad (tror det hette så). Det var ca 25 mil dit iaf! Mattias köpte en ny bil "igen" en stylad golf 3, vinröd. Den var riktigt fiin. Per, Linn, Mattias och jag åkte iväg i lilla fården, sen så körde Per och Mattias golfen hem och jag och Linn fick ta fården. Haha lite skillnad på ljud var det i bilarna =).

Hhm har ju inte bloggat på ett tag.

I lördags var jag iväg till turismmässan i Göteborg med turismklassen. Fast det var typ ingen som följde med. Det var bara jag, Gaby och Sofia + Peter (läraren). Det var helt okej men fan va jobbigt det var att bära runt på alla tunga broshyrer m.m!!  Alltså sånt vi  plockade med oss på mässan =)  Såg några kändisar med eller kändis och kändis, menmen =)
Koffe från Semestersvenskar var där, och hon Sofia som sjöng alla alla eller nåt i melodifestivalen. Tror vi såg hon Janet med från MadeinSweden. Fast hon vet jag knappt vem det är, det var Sofia som sa att de var hon. Haha =)

Idag har jag vart hemma från skolan och igår med för den delen. Imorrn ska jag iväg iallafall. Har religionsprov imorgon så måste det! Får se om jag lyckas plugga nåt idag bara. Sen har jag marknadsföringsprov med på fredag. Och så har jag kvar det jäkla matte provet jag skulle gjort förra veckan. Jaa det e så kul =) haha eller INTE!

Nu ska jag städa lite här, eller mycket ( Kan behövas) Sen får jag sätta igång att öva inför provet imorn.




Här är han =) Han var inte lätt att fånga på kort, haha =)

Puss hej

Jessica



Mycket vacker!

Nicole..




She´s so sexy. Om jag var tvungen att byta bort mitt utseende skulle jag byta till hennes!

Sexy..





               Så här fin och glad är jag just nu, hahah =) Helt osminkad, sjuk och trött!
                                                             Kan det bli bättre?






Sick in da head...

Varför blir jag aldrig frisk. Fan jag var riktigt sjuk för inte alls länge sen och nu har jag blivit sjuk igen. Har hållt i sig över en vecka nu. Känns som man blir sjukare för varje dag istället för friskare. Men men nog tjatat om det! Jag har precis ko  mit ut från sovrummet  (somande Elina).

Skickade nyss ett mail till min mattelärare. Jag känner mig inte frisk så jag stannar hemma imorgon från skolan. Får göra provet nästa vecka istället. Ville egnetligen ha det gjort men har inte kunnat plugga någonting idag eftersom Mattias ställde inte upp ett dugg. Han har varit och simmat m.m så jag har har vart hemma med Elina. Och då är det inte bara att sätta sig och plugga matte!

godnatt!

Halloj

Sitter och söker lite bilder till våran redovisning i svenska. Vi ska spela en 15 åring fd missbrukande kille från karlstad. Haha jätte kul. Måste öva på min karlstadsdialekt. Vi ska presentera en produkt som vi har bestämt ska vara en spruta. Jag ska ta med Elinas spruta från hennes leksaksdoktorset. =)

Sen har jag matte och slutar vid tre. Då ska jag hem och plugga matte typ hela dan, eftersom jag har matte prov imorn. Jag klarade inte det nationella i b-kursen så får göra om en del av det imorn.




Så kan ditt barn se ut om du knarkar under graviditeten =)




Nu ska jag återgå till lektionen...


hejhejhej

Godmorgon

Sitter en sväng vi datan innan skolan. Jag börjar kl 10.00. Mattias skutsade precis Elina till dagis. Känner mig lite bättre idag, men hostan är fortfarande kvar fast inte lika mycket. Igår var vi hos farmor och farfar och vi åt smörgåstårta, tårta, bullar m.m De var jätte gott. Blev kvar där ett tag sen skutsade jag hem Sofie till lungsund.

Sen när vi kom hem till Filipstad gick vi och la oss på en gång nästan. Somnade runt 11 tror jag. Mycket tidigare än jag brukar gå och lägga mig. Men jag skulle ha pluggat matte, och därför la jag mig i soffan och började med det. Haha jag hann knappt bläddra blad i boken förens jag somnade, så inatt sov jag i soffan =)

Prövade det nyinflyttade cafet med. Jag och Mattias prövade baguetter, jag tog räkröra och han kycklingröra. Det var gott och ganska mysigt med att sitta där. Drack varm choklad med till.


Nej nu tänkte jag städa här lite innan jag drar iväg till skolan.

Bye!


Filmen



Ska inte kolla i någon spegel innan jag går och lägger mig, haha det har jag föresten redan gjort =)

Mirrors

Har nyss sett filmen mirrors, tillsammans med Per och Linn. Den va helt okej, lite läskig ibland :S
Nu e jag trött och hostan har inte försvunnit, så ska gå och lägga mig nu. Imorgon börjar jag 12.20 och har en timmes lektion sen slutar jag. Halv sex ska vi till farmor och fira min födelsedag och sen på kvällen om vi hinner blir det kanske bio.


Good night, sleep tight...

Sjuk

Hej känner mig inte så pigg idag. Jag har hosta och snuva. Kände mig dålig imorse så jag tänkte skippa skolan, men jag ändrade mig och gick iväg ändå. Har hostat typ hela dagen, var lite jobbigt att va iskolan då men. Imorgon har jag en lektion bara så det blir nog att jag går på den. Gjorde prov idag igen fast den här gången var det muntligt prov i intrenationell ekonomi. Hade inte läst nåt så det gick väl sådär, haha men klarade det iallafall. Det e så bra med muntligt för då delar vi upp frågorna så det blir inte så många frågor att svara på.

Gårdagen var helt okej. Jag tog det mest lugnt. Mattias, jag och Elina åt tårta och drack dricka här hemma =) Sen kom pappa upp en sväng och jag fick en fin ljushållare med hänge att ha ifönstret. Sen åkte vi till mamma och Pernilla som hade lagat mat till oss, broccoligratäng och räkomelett. Det var jätte gott, även fast räkomeletten blev ganska lös =) Efter det blev det en lugn kväll med Per och Linn vi kollade på yesman med Jim Carrey. Den var faktisk ganska kul tyckte jag.

Ska till farmor och farfar på onsdag och äta tårta och grejer. Min Farbror fyller 60 idag så vi tar mitt firande på samma dag. Har alltid firat mina födelsedagar hos farmor ända sen jag var liten. Hoppas att Sofie och Pernilla kan komma också? Eller hur gör ni väl det? =)

Nu ska jag städa iordning lite här. Ska försöka plugga lite sen med om jag orkar. Har matteprov på fredag och en inlämningsuppgift tills torsdan.

Snart STUDENTEN!! =)   (längtar)

Hejsvejs!

Grattis på 21 års dagen

Fyller 21 år idag =) Känns som vilken dag som hellst. Sitter i skolan och väntar på att få sluta. Nu kom läraren måste dra

puss hej

Ont i halsen..

Ååhh vad jag har ont i min hals. Hostar typ hela tiden. Jaja det går över. Dagen har vart helt okej faktiskt trots en dålig start imorse. Elina och jag tog ett bad och det var riktigt mysigt. Blev så trött bara, höll nästan på att somna.
Jag har städat lite idag med sen så hämtade jag mamma och Pernilla hem till oss. Jag lagade mat, korvstroganoff och ris. Gjorde den lite annorlunda mot vad jag brukar, jag hade i champinoner och creme freich med smak av vitlök. Det blev riktigt gott. Elina åt mycket men hon tyckte inte om champinonerna =) Ska testa olika smaksättningar framöver av creme freichen med. Imorgon funderar jag på att göra broccoligratäng, det är så gott. Mycket ost ska det vara.
Nu under kvällen har det vart hyfsat lugnt. Per, Linn och Pärlan kom över en sväng och vi såg på sanningens ögonblick. (Tänk att man ställer upp o är med i det programmet?!) Elina var med hon med, hon ville absolut inte sova. =)
Nu ligger hon i soffan och är på godväg att sova. Jag passade på att kolla min facebook en sväng och nu så uppdaterar jag bloggen. Ska stänga datorn strax så ska jag och älsklingen se på film och äta ostkrokar, mums =) Köpte dem med chili, de är goda fast det kunde vart lite starkare.

Ska upp imorgon. Börjar kl. 10.00. Måste komma ihåg att beställa tid med, så jag kan ta ut den där Jävla p-staven nån gång. Ska börja med p-piller.

Aj mitt huvud värker och min hals ännu mer.

Slut på onödigt vetande!

Ses!

Elina



Se upp i backen när Elina är i farten =)

Jobbig morgon

Usch vilken jobbig morgon. Jag är sjuk har ont i halsen och huvudet. Har inte ätit frukost och jag är döhungrig. Måste till affären och handla för vi har knappt nån frukost hemma! Elina är på dåligt humör och skriker och bråkar hela tiden. Hoppas dagen blir bättre

hejhej

Fått mycket gjort idag

Hej, den här dagen har det vart fullt upp hela tiden. Jag hade tvätttid idag och lyckades tvätta bort all tvätt vi hade. Det blev 9 maskiner totalt!! Tvättade två av mina jackor med. Det är inte så lite när man inte har tvättstugan i samma hus och så bor man på tredje våningen. Mycket spring idag med andra ord =) Har också städat badrummet, skurat golvet, rensat hyllor m.m. Diskat har jag också gjort. Sen har jag för övrigt städat runt som en galning idag, haha vilken rolig lördag!

Har också haft en mysig dag tillsammans med Elina, hon har vart så snäll idag. Vi var en sväng till lekparken medans vi tvättade. Efter lekparken fick Elina för sig att hon ville åka till munkeberg och titta på badplatsen, så det gjorde vi =) Vi åkte först till mamma och Pernilla och hämtade upp dem, så de hängde också med. När Elina var nöjd åkte vi hem och jag lagade iordning mat, det blev väldigt blandat: makaroner, potatiskroketter, fiskpinnar, kebab, pannbiff, grönpepparsås, fisksås, grönsaker. Haha vilken god blandning va? Nej men var tvungen att laga iordning sånt som har blitt över från tidigare dagar så det fick bli lite av varje. Alla blev mätta iallafall, och gott var det med!

Kollade melodifestivalen med. Vet inte riktigt om jag tycker rätt låt vann, men den var bra ändå! Tyckte nog att Alcazar skulle vunnit (ingen aning om jag stavade rätt?). Men operalåten kan nog ha en bra chans i eurovision tror jag, så det blir nog bra.

Nu är jag mätt eftersom jag har nyss ätit pizza, Mattias beställde en cecilia från babylon. Nu har jag uppdaterat lite av dagen så nu ska jag fortsätta att vika in tvätten. Håller på att rensar bort kläder som Elina vuxit ur. Det är otroligt vad fort barn växer. De små busungarna =) Min busunge somnade för en stund sen i soffan, haha hon var så trött stackarn.


Nu ska jag pussa Elina och fortsätta med tvätten innan klockan drar iväg allt för mycket =)

Puzzz hej

Fan

Jag glömde att ringa imorse till ungdomsmottagningen, ( ska ta ur min p-stav) . Får vänta då tills nästa vecka, för tror inte de har telefontid nu, men jag kanske ska prova ändå det kan ju vara nån där?

Hejhej

Fredag..

Äntligen fredag, äntligen helg. Jag kom nyss hem från skolan, slutar halv tio på fredagar. Jag klarade provet i internationell ekonomi, hade nästan inte läst på nåt men det gick bra ändå =) skönt att ha en grej avklarad.

Fick hem lapp idag om högskoleprovet, som jag fick för mig att jag skulle göra. Ja vi får väl se hur det går, jag gjorde ett test på internet och fick typ 0,2. Haha så jag förväntar mig inte att det ska gå bättre på provdan heller. Den 28 mars kl 8.20 i Kristinehamn ska jag göra provet.

Just nu känner jag mig j*vligt hungrig, funderar på att gå ut en sväng på stan med Mattias och äta något. Elina ska hämtas från dagis kvart över tolv.

Så får det bli, ska göra mig iordning först.

Ska försöka fortsätta med designen till min blogg med, började för några dar sen och har äntligen lyckats klura ut hur man gör. Jag har några saker kvar som jag vill ändra på. Fast en grej som jag vill ändra men som jag inte vet hur man gör är att ha flera bilder längst upp vid headern. Vet någon hur man gör? Jag har prövat med att kopiera bildens adress och sedan klistrat in dem brevid varann, men då syns bara en bil ändå? Jaja får annars kolla lite mer på http://www.designadinblogg.se

Nepp nu ska jag gå



PUSS

Plugga..

Hej det har vart en ganska lugn dag hittils, började skolan vid tio och slutade runt tre. Nu är jag hemma med Elina, men vi ska aldeles strax åka iväg till mamma och Pernilla. Jag måste plugga idag eftersom jag har ett restprov att göra imorgon: internationell ekonomi! Trött på alla dessa prov och läxor!! Jaja vi får se hur mycket jag orkar läsa på inför det =)
Jo imorse gick jag upp runt kvart i 8, för att göra i ordning Eina till dagis. Efter det städade jag och diskade bort all disk =) Synd bara att när man kommer hem efter skolan ser det ut som ett bombnedslag ändå =) nej så illa var det inte nu idag, men min lilla Elina är iallafall väldigt duktig på att dra ut alla sina kläder, leksaker, papper, kritor m.m över hela lägenheten.

Jag ringde också till ungdomsmottagningen imorse för att jag skulle beställa tid till att ta ut min p-stav, men så j*vla typiskt är det väl klart att mina pengar på mobilen precis tar slut när hon ska ge mig tiden. Hhmm inget att göra åt eftersom jag skulle iväg till skolan och hann inte ladda på kortet. De har ju telefontider med så får försöka hinna med att ringa imorgon.  

Nej nu är det dags att åka till mamma för nu har min lilla ängel väntat allt för länge på mig, hon sitter i soffan och tittar på tv =) 


/Susanne

Älskar min lilla tjej <3


Bloggtorka

Oj vad länge sen jag uppdaterade den här bloggen. Det har varit så mycket annat runtomkring, Jag hade bestämt mig för att sluta blogga men har nu ångrat mig. Det är ju faktiskt ganska skönt att skriva av sig ibland och sen så får man ju mer koll på vad man gör/gjort. Det kan va kul att läsa gamla blogg inlägg och läsa sånt man helt och hållet glömt bort. Får väl försöka uppdatera bloggen lite oftare nu då =)

Idag har det vart en seg dag med inte mycket gjort. Jag har varit hemma från skolan idag, vilket inte var bra med tanke på att vi hade balmöte idag. Men får väl reda på vad de sa imorn. Jag var så trött imorse och kände inte för att gå iväg. Dessutom hade jag två uppgifter som skulle lämnas in idag som jag inte har gjort! Typiskt men jag har tyvärr tappat all motivation när det gäller skolarbete. Tycker inte jag får något gjort längre. Det är så mycket annat hela tiden så när ska man ha tid med att plugga egentligen? Det är mycket tidskrävande och ibland jobbigt att vara mamma till en tre årig tjej =) Det är för det mesta roligt men som sagt väldigt tidskrävande. För tillfället så går min familj och vårat vardagsliv före det tråkiga skolarbetet =) Men vet att jag måste ta tag i allt jag ligger efter med snart, eftersom skolan är ju snart slut! Det är ju snart äntligen studenten =) =) längtar enormt!

Det är mycket nu som ska fixas, jag har varken hittat min studentkänning eller balklänning. Blir nog att åka iväg igen till Karlstad med Sofie och kolla om man hittar nåt. Har ju körkort nu som jag tog den 17 feb, så det är bara att åka =) Har en egen bil med vilket är skönt! 

Jag längtar så tills sommaren då jag får jobba igen, var så länge sen nu. Har bara jobbat några dagar det här året =( Blir perfekt och tjäna ihop lite pengar, hoppas bara jag får heltid i bägge perioderna. Måste spara nu för jag funderar på att börja plugga på universitetet redan nu i höst, och jag vill inte ta studielån. Jag hoppas jag kan klara mig på bara bidragsdelen som ligger på ca 3000kr (Har lite mer eftersom jag har barn). Klarar ju mig på det nu så det ska väl gå i två år till. Funderar på att läsa den nya utbildningen hälsa och wellness som är på 2 år. Hade egentligen inte tänkt att börja plugga än efter som min motivation är nere i noll när det gäller att plugga, men när jag läste om den här utbildningen så kändes den helt okej. Tycker det är intressant med hälsa och då blir det ju också roligare att läsa om man är intresserad av det. Efter två år blir man då vid högskoleexamen hälsocoach/ Häskoakademiker. Går också att läsa ytterligare ett år om man vill ha kandidatexamen. Hoppas jag kommer in bara. Det är också tio veckors praktik i slutet och det vore nog kul o ha praktiken på ett spa, typ selma spa kanske. Ja vi får se =)

Nej nu ska jag nog försöka ringa till syrran igen, hon svara inte förut så gör ett nytt försök. Sen blir det att plocka i ordning lite mer här hemma innan vi åker iväg till Nykroppa och hämtar Elina. Tur iallafall att vi har Mattias föräldrar som ställer upp och gärna tar hand om Elina =)

Puss hej


RSS 2.0